რეკლამა

კომბოსტო განსაკუთრებით სასარგებლოა 50 წლის შემდეგ

კომბოსტო განსაკუთრებით სასარგებლოა 50 წლის შემდეგ
  • 174

კომბოსტო შეიცავს ბევრ ვიტამინს და ანტიოქსიდანტს, რომელიც განსაკუთრებით სასარგებლოა 50 წელზე უფროსი ასაკის ადამიანებისთვის.კომბოსტოს შემადგენლობაში შემავალ სასარგებლო ნივთიერებებს შეუძლია გამაახალგაზრდავებელი ზემოქმედება მოახდინოს ორგანიზმზეგარდა ამისაბოსტნეულს აქვს კიბოს საწინააღმდეგო თვისებები და დადებითად მოქმედებს ნაწლავებზე.
გარდა იმისარომ ამცირებს კიბოს მრავალი სახეობის რისკსკომბოსტო ასევე შეიცავს ბევრ საკვებ ნივთიერებასვიტამინს და ანტიოქსიდანტებსპროდუქტი კარგად შეიწოვება ორგანიზმის მიერ და შეიცავს უამრავ ბოჭკოსნებისმიერი კომბოსტო - თეთრი კომბოსტოდან ყვავილოვან კომბოსტომდე - დადებითად მოქმედებს ნაწლავის მიკრობიომზე.
კომბოსტო ამცირებს შაქრისა და ქოლესტერინის დონეს ორგანიზმშიასევე აუმჯობესებს გონებრივ შესაძლებლობებსბოსტნეული შეიცავს ასკორბინის მჟავასრომელსაც შეუძლია მნიშვნელოვნად გააძლიეროს იმუნური სისტემა.
კომბოსტოს ჭამა გავლენას ახდენს ჰორმონალურ დონეზეკერძოდ ამცირებს ქალის შარდ-სასქესო სისტემის დაავადებების განვითარების რისკს.

მსგავსი სიახლეები